Nabeschouwing Lommel United - Lierse (3-1) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Zondag 24 mei 2015 - 16:30 uur

In de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt Lommel United het zondag 24 mei 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Lierse (3-1)

Het Jupiler Pro League Playoffs duel tussen Lommel United en Lierse is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Lommel United op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Trossard. Helaas voor Lommel United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Lommel United dat via Y. Gueroui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Neven dacht na 59 minuten te scoren voor Lommel United, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Lierse via J. Roulez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lommel United - Lierse
3
1
LIVE Lommel United - Lierse 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Lommel United Doelpunt L. Trossard Lommel United
46' Wissel Lommel United Wissel J. Adesanya voor O. Bennassar Lommel United
55' Doelpunt Lommel United Doelpunt Y. Gueroui Lommel United
57' Wissel Lierse Wissel A. Allach voor I. Bruylandts Lierse
57' Wissel Lierse Wissel J. Roulez voor Ahmed Abdel Aal Lierse
59' Doelpunt Lommel United Doelpunt G. Neven Lommel United
61' Wissel Lommel United Wissel I. Al Kamouchi voor S. Deckers Lommel United
61' Wissel Lierse Wissel S. Bougrine voor R. Manu Lierse
66' Wissel Lommel United Wissel N. Bongaerts voor K. Debauve Lommel United
67' Gele kaart Lierse Gele kaart voor J. Poelmans Lierse
79' Gele kaart Lierse Gele kaart voor E. Annor Lierse
83' Penalty Lierse Penalty J. Roulez Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Lierse
Opstellingen Lommel United - Lierse

Voorbeschouwing Lommel United - Lierse

Lommel United en Lierse treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Lierse in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 10 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lierse favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lommel United te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lommel United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.