Nabeschouwing OH Leuven - Lierse (0-0) || Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015

Zondag 17 mei 2015 - 16:30 uurIn de Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 neemt OH Leuven het zondag 17 mei 2015 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Lierse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - Lierse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Lierse (0-0)

De Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 wedstrijd tussen OH Leuven en Lierse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Lierse
LIVE OH Leuven - Lierse 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Lierse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Lierse Gele kaart voor R. Bensebaini Lierse
31' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor F. Le Postollec OH Leuven
36' Gele kaart Lierse Gele kaart voor D. Mojsov Lierse
37' Gele kaart Lierse Gele kaart voor F. Kasmi Lierse
41' Wissel OH Leuven Wissel N. Delporte voor K. Thompson OH Leuven
54' Wissel Lierse Wissel S. Diomandé voor Ahmed Hassan Lierse
61' Wissel Lierse Wissel Wamberto voor E. Velikonja Lierse
68' Wissel OH Leuven Wissel D. Sula voor A. Cerigioni OH Leuven
82' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Kostovski OH Leuven
84' Wissel Lierse Wissel A. Tahiri voor A. El Messaoudi Lierse
87' Wissel OH Leuven Wissel K. Van Hoevelen voor J. Kostovski OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Lierse
Opstellingen OH Leuven - Lierse

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing OH Leuven - Lierse

OH Leuven en Lierse treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League Playoffs van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Lierse in de Jupiler Pro League Playoffs vond plaats op 14 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor OH Leuven. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is OH Leuven favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Lierse slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst OH Leuven 1
Winst Lierse 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
OH Leuven - Lierse Opstelling OH Leuven Opstelling Lierse Live OH Leuven - Lierse Live OH Leuven - Lierse kijken OH Leuven - Lierse kijken Live OH Leuven - Lierse stream OH Leuven - Lierse Fox Sports Nabeschouwing OH Leuven - Lierse Uitslag OH Leuven - Lierse Statistieken OH Leuven - Lierse Jupiler Pro League Playoffs 2014/2015 OH Leuven - Lierse wedden OH Leuven - Lierse gokken OH Leuven - Lierse Unibet