Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 22 april 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door A. Baby, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sporting Charleroi opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het D. Pollet die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sporting Charleroi.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
2
0
LIVE Sporting Charleroi - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Zulte-Waregem Wissel K. Madu voor B. Hamalainen Zulte-Waregem
34' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Lerager Zulte-Waregem
56' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor M. Fall Sporting Charleroi
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Marrone voor O. Kaya Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel B. Gueye voor S. Coopman Zulte-Waregem
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel E. Sağlık voor C. Diandy Sporting Charleroi
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Bedia voor H. Harbaoui Sporting Charleroi
90' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Baby Sporting Charleroi 1-0
94' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Pollet Sporting Charleroi 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
Opstellingen Sporting Charleroi - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem

Sporting Charleroi en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Sporting Charleroi favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.