Nabeschouwing Cercle Brugge - Antwerp (0-3) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zondag 9 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Antwerp (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-3 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. L. Refaelov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antwerp vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Antwerp vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Owusu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Antwerp, waarmee L. Refaelov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Antwerp dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cercle Brugge - Antwerp 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor P. Nardi Cercle Brugge
12' Penalty Antwerp Penalty L. Refaelov Antwerp 0-1
29' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Palun Cercle Brugge
34' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor E. Nazaryna Antwerp
37' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Batubinsika Antwerp
40' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu met assist van Buta Antwerp 0-2
53' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van D. Mbokani Antwerp 0-3
55' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Y. Etienne Cercle Brugge
61' Wissel Antwerp Wissel S. Yatabaré voor E. Nazaryna Antwerp
65' Wissel Cercle Brugge Wissel Vitinho voor L. Palun Cercle Brugge
66' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Omolo voor S. Gakpé Cercle Brugge
67' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Bongiovanni Cercle Brugge
68' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Yatabaré Antwerp
70' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Buta Antwerp
80' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor L. Refaelov Antwerp
81' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor A. Bongiovanni Cercle Brugge
89' Wissel Antwerp Wissel G. Kakudji voor Buta Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Antwerp
Opstellingen Cercle Brugge - Antwerp
De opstellingen van Cercle Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.