Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (2-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 10 februari 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zondag 10 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Club Brugge (2-2)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Wesley, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Amrabat zorgde ervoor dat Cercle Brugge op 1-1 kwam te staan in de 27e minuut. In de 40e minuut zette S. Schrijvers zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Cardona de 2-2 maakte voor Cercle Brugge. In de 94e minuut moest Cercle Brugge verder met een man minder, nadat J. Omolo een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cercle Brugge - Club Brugge 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van K. Diatta Club Brugge 0-1
23' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
27' Eigen doelpunt Cercle Brugge Eigen doelpunt S. Amrabat Cercle Brugge 1-1
31' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor M. Rits Club Brugge
40' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers met assist van R. Vormer Club Brugge 1-2
53' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
62' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Hazard voor N. Ueda Cercle Brugge
65' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt I. Cardona met assist van G. Bruno Cercle Brugge 2-2
73' Wissel Club Brugge Wissel D. Cools voor Clinton Mata Club Brugge
75' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
76' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor I. Cardona Cercle Brugge
79' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor Wesley Club Brugge
85' Wissel Club Brugge Wissel K. Rezaei voor M. Rits Club Brugge
86' Wissel Cercle Brugge Wissel I. Koné voor S. Gakpé Cercle Brugge
90' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor I. Koné Cercle Brugge
92' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Taravel Cercle Brugge
94' Tweede gele kaart Cercle Brugge Tweede gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Club Brugge
Opstellingen Cercle Brugge - Club Brugge
De opstellingen van Cercle Brugge en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.