Nabeschouwing KV Oostende - Waasland-Beveren (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt KV Oostende het zaterdag 2 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Waasland-Beveren (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen KV Oostende en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door F. Sakala, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van N. Lombaerts zorgde ervoor dat Waasland-Beveren op 1-1 kwam te staan in de 69e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE KV Oostende - Waasland-Beveren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Vanlerberghe KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor J. Vanlerberghe KV Oostende
60' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van S. Guri KV Oostende 1-0
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Dierckx voor D. Bizimana Waasland-Beveren
69' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt N. Lombaerts Waasland-Beveren 1-1
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milošević voor F. Forte Waasland-Beveren
74' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Guri KV Oostende
75' Wissel KV Oostende Wissel S. Coopman voor T. De Sutter KV Oostende
80' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor A. Nouri KV Oostende
84' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
88' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor A. Boljević Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Waasland-Beveren
Opstellingen KV Oostende - Waasland-Beveren
De opstellingen van KV Oostende en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - Waasland-Beveren

KV Oostende en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 7
Winst Waasland-Beveren 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 15e plaats.