Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het zondag 10 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Kamada, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam na 33 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Awoniyi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 72e minuut kreeg N. Gulan van Royal Excel Mouscron voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Royal Excel Mouscron de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 79e minuut moest Royal Excel Mouscron verder met een man minder, nadat F. Boya een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van J. Botaka Sint-Truiden 0-1
27' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel G. Galitsios voor M. Vojvoda Royal Excel Mouscron
33' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt T. Awoniyi met assist van M. Benson Royal Excel Mouscron 1-1
37' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
56' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
57' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
58' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Gulan Royal Excel Mouscron
70' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Bruyn voor S. Mmaee Sint-Truiden
72' Tweede gele kaart Royal Excel Mouscron Tweede gele kaart voor N. Gulan Royal Excel Mouscron
75' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor T. Awoniyi Royal Excel Mouscron
78' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Pol García Sint-Truiden
79' Tweede gele kaart Royal Excel Mouscron Tweede gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
83' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Sylla voor A. De Sart Sint-Truiden
93' Wissel Sint-Truiden Wissel S. De Petter voor Pol García Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.