Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (4-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zondag 3 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Y. Toyokawa, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kamada, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette Y. Boli zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat Y. Boli de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. De Sart namens Sint-Truiden de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nathan Verboomen bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - AS Eupen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
9' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Toyokawa AS Eupen 0-1
19' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada Sint-Truiden 1-1
36' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van A. De Sart Sint-Truiden 2-1
49' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Marreh AS Eupen
63' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Y. Toyokawa AS Eupen
64' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Pol García Sint-Truiden
69' Wissel AS Eupen Wissel R. Mulumba voor Luis García AS Eupen
76' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van E. Acolatse Sint-Truiden 3-1
81' Wissel AS Eupen Wissel Y. Msakni voor C. Keita AS Eupen
84' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor M. Laurent AS Eupen
88' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Sylla voor D. Kamada Sint-Truiden
91' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart Sint-Truiden 4-1
92' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - AS Eupen
Opstellingen Sint-Truiden - AS Eupen
De opstellingen van Sint-Truiden en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen

Sint-Truiden en AS Eupen treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sint-Truiden als AS Eupen wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 2
Winst AS Eupen 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 7e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 10e plaats.