Nabeschouwing Sint-Truiden - Waasland-Beveren (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zaterdag 9 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Waasland-Beveren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. J. Botaka maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sint-Truiden vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van F. Forte in de 23e minuut zorgde er even later voor dat Waasland-Beveren weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van M. Caufriez kwam Sint-Truiden in de 88e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Waasland-Beveren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
18' Penalty Sint-Truiden Penalty J. Botaka Sint-Truiden 1-0
23' Penalty Waasland-Beveren Penalty F. Forte Waasland-Beveren 1-1
36' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor F. Andrijašević Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor N. Ampomah Waasland-Beveren
65' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor I. Sankhon Sint-Truiden
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor M. Massop Waasland-Beveren
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel P. Keita voor D. Bizimana Waasland-Beveren
85' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Kinoshita voor J. Botaka Sint-Truiden
88' Eigen doelpunt Sint-Truiden Eigen doelpunt M. Caufriez Sint-Truiden 2-1
92' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Waasland-Beveren
Opstellingen Sint-Truiden - Waasland-Beveren
De opstellingen van Sint-Truiden en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Waasland-Beveren

Sint-Truiden en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Waasland-Beveren favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sint-Truiden. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 2
Winst Waasland-Beveren 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 5e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 15e plaats.