Nabeschouwing Anderlecht - Club Brugge (2-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 24 februari 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Anderlecht het zondag 24 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Club Brugge (2-2)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Wesley. Anderlecht kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Bolasie, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Y. Bolasie zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Anderlecht de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Vlietinck de 2-2 maakte voor Club Brugge. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Anderlecht - Club Brugge 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van S. Schrijvers Club Brugge 0-1
22' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Mbodji Anderlecht
29' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
31' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Bolasie met assist van Y. Verschaeren Anderlecht 1-1
39' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
64' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor Z. Bakkali Anderlecht
64' Wissel Anderlecht Wissel P. Gerkens voor P. Zulj Anderlecht
73' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor S. Schrijvers Club Brugge
79' Wissel Anderlecht Wissel E. Cobbaut voor A. Milić Anderlecht
81' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Bolasie met assist van I. Santini Anderlecht 2-1
82' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor E. Dennis Club Brugge
83' Doelpunt Club Brugge Doelpunt T. Vlietinck met assist van K. Diatta Club Brugge 2-2
89' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Club Brugge
Opstellingen Anderlecht - Club Brugge
De opstellingen van Anderlecht en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.