Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (2-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Vrijdag 17 augustus 2018 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Anderlecht het vrijdag 17 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Trebel, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Dimata op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut moest Anderlecht verder met een man minder nadat O. Vranješ een rode kaart had gekregen. Het lukte Royal Excel Mouscron in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Royal Excel Mouscron
Goals
2
0
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
18
22
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
118
78
Gevaarlijke aanvallen
78
54
Overtredingen
14
18
Corners
11
5
Wissels
3
3
LIVE Anderlecht - Royal Excel Mouscron 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor L. Napoleone Royal Excel Mouscron
34' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
38' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Trebel Anderlecht 1-0
63' Doelpunt Anderlecht Doelpunt L. Dimata Anderlecht 2-0
68' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Pierrot Royal Excel Mouscron
73' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor E. Makarenko Anderlecht
76' Wissel Anderlecht Wissel Y. Mbombo voor Idrisa Sambú Anderlecht
77' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel R. Morioka voor K. Musona Royal Excel Mouscron
81' Rode kaart Anderlecht Rode kaart voor O. Vranješ Anderlecht
83' Wissel Anderlecht Wissel D. Appiah voor F. Amuzu Anderlecht
85' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Kuzmanović voor A. Katranis Royal Excel Mouscron
89' Wissel Anderlecht Wissel P. Gerkens voor I. Santini Anderlecht
89' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel L. Luković voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
91' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Anderlecht - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Anderlecht en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Hein Vanhaezebrouck
Formatie 4-3-3
Coach Frank Defays
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
33 Jean Butez K
28 Jeremy Huyghebaert V
24 Nikola Gulan V
55 Luka Luković M
14 Sebastjan Spahiu M
17 Babacar Dione M
9 Yanis Mbombo Lokwa A
77 Mićo Kuzmanović A
Voorbeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron

Anderlecht en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Royal Excel Mouscron slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 6
Winst Royal Excel Mouscron 2
Gelijkspel 0
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 1e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Anderlecht - Royal Excel Mouscron Opstelling Anderlecht Opstelling Royal Excel Mouscron Live Anderlecht - Royal Excel Mouscron Live Anderlecht - Royal Excel Mouscron kijken Anderlecht - Royal Excel Mouscron kijken Live Anderlecht - Royal Excel Mouscron stream Anderlecht - Royal Excel Mouscron Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron Uitslag Anderlecht - Royal Excel Mouscron Statistieken Anderlecht - Royal Excel Mouscron Jupiler Pro League 2018/2019 Anderlecht - Royal Excel Mouscron wedden Anderlecht - Royal Excel Mouscron gokken Anderlecht - Royal Excel Mouscron Unibet