Nabeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem (0-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 10 februari 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Anderlecht het zondag 10 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem (0-0)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Anderlecht en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nathan Verboomen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Zulte-Waregem
Gele kaarten
1
2
Aanvallen
150
103
Gevaarlijke aanvallen
100
58
Corners
6
6
Wissels
3
1
LIVE Anderlecht - Zulte-Waregem 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Wissel Anderlecht Wissel A. Milić voor I. Obradović Anderlecht
63' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. De fauw Zulte-Waregem
64' Wissel Anderlecht Wissel I. Santini voor L. Dimata Anderlecht
71' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Y. Bolasie Anderlecht
80' Wissel Anderlecht Wissel A. Saelemaekers voor Y. Verschaeren Anderlecht
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor Idrissa Sylla Zulte-Waregem
93' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor C. Bedia Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Zulte-Waregem
Opstellingen Anderlecht - Zulte-Waregem
De opstellingen van Anderlecht en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Anderlecht
# Speler Pos.
1 Frank Boeckx K
4 Bubacarr Sanneh V
44 Antonio Milić V
56 Alexis Saelemaekers V
8 Pieter Gerkens M
15 Kenny Saief M
19 Ivan Santini A
40 Francis Amuzu A
Formatie 4-4-2
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
14 Sandy Walsh V
7 Thomas Buffel M
17 Mikael Soisalo M
22 Florian Tardieu M
12 Chris Vianney Bedia A
20 Henrik Rørvik Bjørdal A
Voorbeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem

Anderlecht en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 25e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 36 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 24 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 24
Winst Zulte-Waregem 6
Gelijkspel 6
Totaal 36

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 7e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Anderlecht - Zulte-Waregem Opstelling Anderlecht Opstelling Zulte-Waregem Live Anderlecht - Zulte-Waregem Live Anderlecht - Zulte-Waregem kijken Anderlecht - Zulte-Waregem kijken Live Anderlecht - Zulte-Waregem stream Anderlecht - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Zulte-Waregem Uitslag Anderlecht - Zulte-Waregem Statistieken Anderlecht - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2018/2019 Anderlecht - Zulte-Waregem wedden Anderlecht - Zulte-Waregem gokken Anderlecht - Zulte-Waregem Unibet