Nabeschouwing Antwerp - Cercle Brugge (1-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Antwerp het zaterdag 25 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Cercle Brugge (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor O. Govea in de 16e minuut, waardoor Antwerp met een man minder kwam te staan. Antwerp kreeg via G. Hairemans in de 21e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Christof Dierick de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. De eerste goal werd in de 48e minuut gemaakt door W. Owusu waardoor Antwerp met 1-0 aan de leiding kwam.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antwerp uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Antwerp - Cercle Brugge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Rode kaart Antwerp Rode kaart voor O. Govea Antwerp
20' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
21' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist G. Hairemans Antwerp
23' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor I. Koné Cercle Brugge
40' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
48' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu Antwerp 1-0
55' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Bongiovanni voor D. De Belder Cercle Brugge
65' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel E. Nazaryna voor Ivo Rodrigues Antwerp
76' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Bongiovanni Cercle Brugge
79' Wissel Cercle Brugge Wissel Y. Etienne voor O. Khamis Cercle Brugge
80' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Owusu Antwerp
85' Wissel Antwerp Wissel N. Ghandri voor G. Hairemans Antwerp
87' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Taravel Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Cercle Brugge
Opstellingen Antwerp - Cercle Brugge
De opstellingen van Antwerp en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.