Nabeschouwing Antwerp - Royal Excel Mouscron (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Antwerp het woensdag 26 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Royal Excel Mouscron (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. D. Mbokani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antwerp vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Antwerp vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mbokani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut wist Royal Excel Mouscron de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Mbombo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Royal Excel Mouscron kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Antwerp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp - Royal Excel Mouscron 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty Antwerp Penalty D. Mbokani Antwerp 1-0
30' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
33' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
35' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Boya voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
57' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van S. Yatabaré Antwerp 2-0
61' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Bakić Royal Excel Mouscron
62' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Y. Mbombo voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
65' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Y. Mbombo met assist van F. Boya Royal Excel Mouscron 2-1
74' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bolingi Antwerp
75' Wissel Antwerp Wissel J. Van Damme voor D. Lamkel Ze Antwerp
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Yatabaré Antwerp
79' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor Y. Mbombo Royal Excel Mouscron
81' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Ivo Rodrigues Antwerp
89' Wissel Antwerp Wissel D. Arslanagic voor G. Hairemans Antwerp
91' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor Ivo Rodrigues Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Antwerp - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Antwerp en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.