Nabeschouwing AS Eupen - Waasland-Beveren (1-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 10 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het zaterdag 10 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Waasland-Beveren (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen AS Eupen en Waasland-Beveren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door B. Badibanga, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. AS Eupen kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Toyokawa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Waasland-Beveren
Goals
1
1
Gele kaarten
2
1
Aanvallen
84
134
Gevaarlijke aanvallen
54
68
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE AS Eupen - Waasland-Beveren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Foulon voor A. Vukcevic Waasland-Beveren
28' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt B. Badibanga met assist van A. Wiegel Waasland-Beveren 0-1
54' Wissel Waasland-Beveren Wissel E. Asomani voor A. Koita Waasland-Beveren
55' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Toyokawa AS Eupen 1-1
66' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor B. O. Jon AS Eupen
78' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Foulon Waasland-Beveren
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel X. Emmers voor A. Wiegel Waasland-Beveren
82' Wissel AS Eupen Wissel M. Laurent voor J. Amani AS Eupen
88' Wissel AS Eupen Wissel F. Ciampichetti voor Y. Toyokawa AS Eupen
93' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor L. Rocha Miramar AS Eupen
Opstellingen AS Eupen - Waasland-Beveren
De opstellingen van AS Eupen en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Beñat San José Gil
Formatie 4-3-3
Coach Adnan Čustović
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
89 Kevin Debaty K
28 Daam Foulon V
4 Valtteri Moren V
18 Daan Heymans M
27 Xian Emmers M
16 Eric Asomani A
98 Din Sula A
Voorbeschouwing AS Eupen - Waasland-Beveren

AS Eupen en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Waasland-Beveren elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Waasland-Beveren 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 16e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Waasland-Beveren Opstelling AS Eupen Opstelling Waasland-Beveren Live AS Eupen - Waasland-Beveren Live AS Eupen - Waasland-Beveren kijken AS Eupen - Waasland-Beveren kijken Live AS Eupen - Waasland-Beveren stream AS Eupen - Waasland-Beveren Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Waasland-Beveren Uitslag AS Eupen - Waasland-Beveren Statistieken AS Eupen - Waasland-Beveren Jupiler Pro League 2019/2020 AS Eupen - Waasland-Beveren wedden AS Eupen - Waasland-Beveren gokken AS Eupen - Waasland-Beveren Unibet