Nabeschouwing Cercle Brugge - Lokeren (3-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zaterdag 4 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Lokeren (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 3-2 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cercle Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Bruno. Cercle Brugge vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Bruno op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Lokeren vervolgens op 2-1. Het was M. Marić die vanaf 11 meter wist te scoren in de 20e minuut.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Cevallos de 2-2 maakte voor Lokeren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Cercle Brugge dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Tormin de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesley Alen bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Lokeren 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Bruno met assist van K. Hoggas Cercle Brugge 1-0
7' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Bruno Cercle Brugge 2-0
19' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Bruno Cercle Brugge
20' Penalty Lokeren Penalty M. Marić Lokeren 2-1
26' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor P. Nardi Cercle Brugge
27' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Cevallos Lokeren
46' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor L. Mareček Lokeren
61' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skúlason Lokeren
64' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos Lokeren 2-2
65' Wissel Lokeren Wissel M. Mirić voor G. Hupperts Lokeren
66' Wissel Cercle Brugge Wissel Johanna Ochieng Omolo voor K. Hoggas Cercle Brugge
79' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
80' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor G. Bruno Cercle Brugge
82' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Bongiovanni voor I. Koné Cercle Brugge
87' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor S. De Ridder Lokeren
91' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt G. Tormin Cercle Brugge 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Lokeren
Opstellingen Cercle Brugge - Lokeren
De opstellingen van Cercle Brugge en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.