Nabeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zaterdag 3 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Gulan in de 22e minuut, waardoor Royal Excel Mouscron met een man minder kwam te staan. Cercle Brugge kreeg via I. Cardona in de 23e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Wesley Alen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Een eigen doelpunt van J. Taravel zorgde ervoor dat Royal Excel Mouscron in de 36e minuut op 0-1 kwam te staan.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde K. Hazard de gelijkmaker voor Cercle Brugge in de 81e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 89e was het Cercle Brugge dat op voorsprong kwam te staan na een goal van D. De Belder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesley Alen, waardoor Cercle Brugge dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor N. Gulan Royal Excel Mouscron
23' Penalty gemist Cercle Brugge Penalty gemist I. Cardona Cercle Brugge
36' Eigen doelpunt Royal Excel Mouscron Eigen doelpunt J. Taravel Royal Excel Mouscron 0-1
44' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Y. Etienne Cercle Brugge
46' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Olinga voor F. Pierrot Royal Excel Mouscron
60' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor B. Lambot Cercle Brugge
70' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Gakpé voor G. Tormin Cercle Brugge
72' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Hazard Cercle Brugge
74' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
75' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Bruno voor I. Cardona Cercle Brugge
77' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
81' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt K. Hazard Cercle Brugge 1-1
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Y. Mbombo voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
89' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt D. De Belder met assist van G. Bruno Cercle Brugge 2-1
94' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel G. Galitsios voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.