Nabeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron (2-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Dinsdag 29 oktober 2019 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Cercle Brugge het dinsdag 29 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron (2-2)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cercle Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Peeters. Royal Excel Mouscron kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Omoigui, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette A. Gory zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cercle Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

D. Mohamed zette Royal Excel Mouscron even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Christof Dierick toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron
Goals
2
2
Gele kaarten
2
4
Aanvallen
125
114
Gevaarlijke aanvallen
59
38
Corners
4
5
Wissels
3
2
LIVE Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt S. Peeters met assist van K. Hoggas Cercle Brugge 1-0
23' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt C. Omoigui met assist van A. Garcia Royal Excel Mouscron 1-1
25' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
42' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor S. Peeters Cercle Brugge
44' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Somers Cercle Brugge
46' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Godeau Royal Excel Mouscron
55' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor A. Garcia Royal Excel Mouscron
57' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor G. Biancone Cercle Brugge
58' Wissel Cercle Brugge Wissel I. Saadi voor T. Somers Cercle Brugge
65' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. De Medina Royal Excel Mouscron
74' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Gory Cercle Brugge 2-1
83' Penalty Royal Excel Mouscron Penalty D. Mohamed Royal Excel Mouscron 2-2
85' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Serrano voor A. Gory Cercle Brugge
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Antonov voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Bernd Storck
Formatie 4-3-3
Coach Bernd Hollerbach
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
88 Lillo Guarneri K
16 Clément Libertiaux K
22 Joan Campins Vidal V
28 Jeremy Huyghebaert V
13 Alessandro Ciranni V
3 Nemanja Antonov V
11 Dimitri Mohamed M
9 Sami Allagui A
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron

Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Cercle Brugge als Royal Excel Mouscron wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cercle Brugge 2
Winst Royal Excel Mouscron 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 16e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Opstelling Cercle Brugge Opstelling Royal Excel Mouscron Live Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Live Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron kijken Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron kijken Live Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron stream Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Fox Sports Nabeschouwing Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Uitslag Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Statistieken Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Jupiler Pro League 2019/2020 Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron wedden Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron gokken Cercle Brugge - Royal Excel Mouscron Unibet