Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (2-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Cercle Brugge het zaterdag 10 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Waasland-Beveren (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door X. Mercier, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 18 minuten was het X. Mercier die Cercle Brugge op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Cercle Brugge vervolgens op 2-0. Het was G. Bruno die vanaf 11 meter wist te scoren in de 70e minuut.

G. Bruno zette Cercle Brugge even later op 2-0 nadat hij een door scheidsrechter Lothar D'hondt toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-0 winst voor Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Waasland-Beveren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt X. Mercier Cercle Brugge 1-0
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel K. Lulić voor D. Jubitana Waasland-Beveren
57' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vellios voor B. Badibanga Waasland-Beveren
65' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Bruno voor I. Cardona Cercle Brugge
66' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Bruno voor I. Cardona Cercle Brugge
69' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Roef Waasland-Beveren
69' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor T. Sahlquist Waasland-Beveren
70' Penalty Cercle Brugge Penalty G. Bruno Cercle Brugge 2-0
71' Penalty Cercle Brugge Penalty G. Bruno Cercle Brugge 2-0
72' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Forte voor F. Vanzo Waasland-Beveren
73' Wissel Cercle Brugge Wissel N. Ueda voor J. Taravel Cercle Brugge
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Forte voor F. Vanzo Waasland-Beveren
74' Wissel Cercle Brugge Wissel N. Ueda voor J. Taravel Cercle Brugge
81' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Tormin voor S. Gakpé Cercle Brugge
82' Wissel Cercle Brugge Wissel G. Tormin voor S. Gakpé Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Waasland-Beveren
Opstellingen Cercle Brugge - Waasland-Beveren
De opstellingen van Cercle Brugge en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.