Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (4-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Maandag 8 april 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het maandag 8 april 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Standard Luik (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 4-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Z. Vanheusden zette Club Brugge op een 1-0 voorsprong in de 22e minuut van de wedstrijd. Club Brugge vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Schrijvers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee E. Dennis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Club Brugge in de 80e minuut, nadat Wesley de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Standard Luik 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Eigen doelpunt Club Brugge Eigen doelpunt Z. Vanheusden Club Brugge 1-0
24' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers met assist van H. Vanaken Club Brugge 2-0
39' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Dennis met assist van H. Vanaken Club Brugge 3-0
44' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Z. Vanheusden Standard Liège
46' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Cavanda Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel A. Halilović voor R. Emond Standard Liège
60' Wissel Standard Liège Wissel S. Miangue voor K. Laifis Standard Liège
62' Wissel Club Brugge Wissel A. Groeneveld voor K. Diatta Club Brugge
72' Wissel Club Brugge Wissel S. Amrabat voor H. Vanaken Club Brugge
76' Wissel Club Brugge Wissel S. Decarli voor Clinton Mata Club Brugge
77' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor M. Carcela Standard Liège
80' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van E. Dennis Club Brugge 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Standard Luik
Opstellingen Club Brugge - Standard Luik
De opstellingen van Club Brugge en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - Standard Luik

Club Brugge en Standard Luik treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 39 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Standard Luik slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 15
Winst Standard Luik 12
Gelijkspel 12
Totaal 39

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.