Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Gent het zondag 26 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Cevallos, waarmee Lokeren met 0-1 de leiding nam. Gent kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. David, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette G. Kvilitaia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Gent dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
59' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos Lokeren 0-1
62' Wissel Gent Wissel J. Dompé voor S. Limbombe Gent
68' Wissel Gent Wissel T. Awoniyi voor R. Yaremchuk Gent
79' Doelpunt Gent Doelpunt J. David Gent 1-1
80' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor G. Hupperts Lokeren
86' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor G. Chakvetadze Gent
87' Doelpunt Gent Doelpunt G. Kvilitaia Gent 2-1
88' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor S. De Ridder Lokeren
90' Wissel Lokeren Wissel M. Mirić voor L. Mareček Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Lokeren
Opstellingen Gent - Lokeren
De opstellingen van Gent en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokeren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Lokeren

Gent en Lokeren treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gent 14
Winst Lokeren 2
Gelijkspel 12
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 8e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 15e plaats.