Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (0-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Kortrijk het zaterdag 15 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Club Brugge (0-0)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Kortrijk en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Club Brugge kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Erik Lambrechts niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kortrijk - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
44' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
58' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Azouni Kortrijk
66' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor M. Nakamba Club Brugge
70' Wissel Kortrijk Wissel I. Ezekiel voor T. Chevalier Kortrijk
71' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor F. Avenatti Kortrijk
71' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor L. Openda Club Brugge
74' Wissel Kortrijk Wissel I. Mboyo voor F. Avenatti Kortrijk
83' Wissel Club Brugge Wissel C. Ngonge voor Clinton Mata Club Brugge
86' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor H. Vanaken Club Brugge
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Kagelmacher Kortrijk
93' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor H. Van der Bruggen Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Club Brugge
Opstellingen Kortrijk - Club Brugge
De opstellingen van Kortrijk en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kortrijk - Club Brugge

Kortrijk en Club Brugge treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 16 keer wist de ploeg van Kortrijk te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Kortrijk. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kortrijk 8
Winst Club Brugge 16
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 9e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.