Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (2-3) || Jupiler Pro League

Zaterdag 19 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zaterdag 19 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AS Eupen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Milicevic. KV Oostende kwam in de 6e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Canesin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette K. Vandendriessche zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Amat de 2-2 maakte voor AS Eupen. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk AS Eupen dat in de 64e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. O. Jon de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 88 minuten werd M. Koch van AS Eupen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christof Dierick bij een 2-3 eindstand in het voordeel van AS Eupen.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - AS Eupen
Goals
2
3
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
120
95
Gevaarlijke aanvallen
108
61
Overtredingen
9
22
Buitenspel
2
2
Corners
11
5
Wissels
2
4
LIVE KV Oostende - AS Eupen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt AS Eupen Doelpunt D. Milicevic met assist van J. Cools AS Eupen 0-1
6' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Canesin KV Oostende 1-1
43' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. Ebrahimi AS Eupen
45' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Vandendriessche KV Oostende 2-1
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Marquet KV Oostende
59' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Amat AS Eupen 2-2
59' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor A. Hjulsager KV Oostende
64' Doelpunt AS Eupen Doelpunt B. O. Jon AS Eupen 2-3
76' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor Y. Toyokawa AS Eupen
78' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor F. Marquet KV Oostende
81' Wissel AS Eupen Wissel S. Blondelle voor D. Milicevic AS Eupen
83' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Cools AS Eupen
85' Wissel AS Eupen Wissel F. Ciampichetti voor B. O. Jon AS Eupen
88' Rode kaart AS Eupen Rode kaart voor M. Koch AS Eupen
Opstellingen KV Oostende - AS Eupen
De opstellingen van KV Oostende en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Formatie 3-4-3
Coach Beñat San José Gil
Voorbeschouwing KV Oostende - AS Eupen

KV Oostende en AS Eupen treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 11e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - AS Eupen Opstelling KV Oostende Opstelling AS Eupen Live KV Oostende - AS Eupen Live KV Oostende - AS Eupen kijken KV Oostende - AS Eupen kijken Live KV Oostende - AS Eupen stream KV Oostende - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen Uitslag KV Oostende - AS Eupen Statistieken KV Oostende - AS Eupen Jupiler Pro League 2019/2020 KV Oostende - AS Eupen wedden KV Oostende - AS Eupen gokken KV Oostende - AS Eupen Unibet