Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (1-4) || Jupiler Pro League

Zaterdag 14 september 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zaterdag 14 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-4 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Lestienne, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Sakala, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette S. Bastien zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Standard Liège vergroot nadat M. Lestienne de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist G. Cimirot namens Standard Liège de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lothar D'hondt en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Standard Luik.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Standard Luik
Goals
1
4
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
96
110
Gevaarlijke aanvallen
51
77
Corners
2
9
Wissels
3
3
LIVE KV Oostende - Standard Luik 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne Standard Liège 0-1
31' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van J. Bataille KV Oostende 1-1
35' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor A. Limbombe Standard Liège
40' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
54' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Bastien met assist van P. MPoku Standard Liège 1-2
67' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van P. MPoku Standard Liège 1-3
67' Wissel KV Oostende Wissel R. Vargas voor Y. Sane KV Oostende
71' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor I. Sylla KV Oostende
71' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor A. Limbombe Standard Liège
79' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor M. Lestienne Standard Liège
80' Doelpunt Standard Liège Doelpunt G. Cimirot Standard Liège 1-4
81' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor F. Canesin KV Oostende
86' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor R. Emond Standard Liège
Opstellingen KV Oostende - Standard Luik
De opstellingen van KV Oostende en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Voorbeschouwing KV Oostende - Standard Luik

KV Oostende en Standard Luik treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Standard Luik elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst Standard Luik 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 8e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
KV Oostende - Standard Luik Opstelling KV Oostende Opstelling Standard Luik Live KV Oostende - Standard Luik Live KV Oostende - Standard Luik kijken KV Oostende - Standard Luik kijken Live KV Oostende - Standard Luik stream KV Oostende - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Standard Luik Uitslag KV Oostende - Standard Luik Statistieken KV Oostende - Standard Luik Jupiler Pro League 2019/2020 KV Oostende - Standard Luik wedden KV Oostende - Standard Luik gokken KV Oostende - Standard Luik Unibet