Nabeschouwing Lokeren - Cercle Brugge (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Lokeren het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Cercle Brugge (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Benchaib, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. Lokeren vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cevallos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 39e minuut volgde een derde treffer van Lokeren, waarmee A. Skúlason zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 69 minuten deed S. Gakpé iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cercle Brugge werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Cercle Brugge echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lokeren.

LIVE Lokeren - Cercle Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor B. Delacourt Cercle Brugge
15' Wissel Cercle Brugge Wissel S. Gakpé voor I. Cardona Cercle Brugge
27' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Benchaib met assist van D. Mbayo Lokeren 1-0
35' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos met assist van O. Deschacht Lokeren 2-0
39' Doelpunt Lokeren Doelpunt A. Skúlason Lokeren 3-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel D. De Belder voor N. Ueda Cercle Brugge
61' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Omolo voor I. Koné Cercle Brugge
66' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
69' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt S. Gakpé Cercle Brugge 3-1
73' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor D. Mbayo Lokeren
88' Wissel Lokeren Wissel T. Mpati Bibuangu voor J. Cevallos Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Cercle Brugge
Opstellingen Lokeren - Cercle Brugge
De opstellingen van Lokeren en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.