Nabeschouwing Lokeren - Royal Excel Mouscron (0-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Lokeren het zaterdag 22 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Royal Excel Mouscron (0-0)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Lokeren en Royal Excel Mouscron geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Royal Excel Mouscron, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Royal Excel Mouscron kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bart Vertenten niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lokeren - Royal Excel Mouscron 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
40' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
45' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Pierrot Royal Excel Mouscron
46' Wissel Lokeren Wissel L. Mareček voor Bambo Diaby Lokeren
60' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Leye voor F. Pierrot Royal Excel Mouscron
62' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
67' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor J. Cevallos Lokeren
76' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Idrisa Sambú voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
79' Wissel Lokeren Wissel M. Mirić voor Đ. Jovanović Lokeren
82' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel C. Diedhiou voor B. Godeau Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Lokeren - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Lokeren en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lokeren - Royal Excel Mouscron

Lokeren en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bart Vertenten en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Royal Excel Mouscron slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokeren 5
Winst Royal Excel Mouscron 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 14e positie staat, terwijl we Royal Excel Mouscron terugvinden op de 16e plaats.