Nabeschouwing Lokeren - Waasland-Beveren (1-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Lokeren het zaterdag 1 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Waasland-Beveren (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door O. Ben Harush, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Waasland-Beveren dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lawrence Visser, waardoor Lokeren de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lokeren - Waasland-Beveren 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Ampomah Waasland-Beveren
38' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Schrijvers Waasland-Beveren
67' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Heymans voor P. Keita Waasland-Beveren
75' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor R. Abdullah Waasland-Beveren
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. NDao voor F. Forte Waasland-Beveren
85' Doelpunt Lokeren Doelpunt O. Ben Harush met assist van S. De Ridder Lokeren 1-0
87' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor R. Abdullah Waasland-Beveren
88' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor L. Mareček Lokeren
92' Wissel Lokeren Wissel J. Rassoul voor J. Cevallos Lokeren
93' Wissel Lokeren Wissel Đ. Jovanović voor M. Mirić Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Waasland-Beveren
Opstellingen Lokeren - Waasland-Beveren
De opstellingen van Lokeren en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lokeren - Waasland-Beveren

Lokeren en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokeren 5
Winst Waasland-Beveren 1
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 15e positie staat, terwijl we Waasland-Beveren terugvinden op de 14e plaats.