Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (4-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zondag 25 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Bezus, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Anderlecht kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Santini, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Anderlecht vervolgens op 1-2. Het was I. Santini die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Kamada de 2-2 maakte voor Sint-Truiden. Sint-Truiden leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 66 minuten op voorsprong na een goal van D. Kamada: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Sint-Truiden speler Y. Boli, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesley Alen bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - Anderlecht 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Bezus met assist van D. Kamada Sint-Truiden 1-0
9' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Bornauw Anderlecht
38' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Santini met assist van F. Amuzu Anderlecht 1-1
52' Penalty Anderlecht Penalty I. Santini Anderlecht 1-2
56' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Pol García Sint-Truiden
56' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor J. Botaka Sint-Truiden
57' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse Sint-Truiden
62' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
62' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada Sint-Truiden 2-2
64' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Vranješ Anderlecht
66' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van R. Bezus Sint-Truiden 3-2
70' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor E. Makarenko Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel J. Lawrence voor O. Vranješ Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel Z. Bakkali voor P. Gerkens Anderlecht
78' Wissel Anderlecht Wissel J. Doku voor Y. Verschaeren Anderlecht
83' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor R. Bezus Sint-Truiden
94' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli Sint-Truiden 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Anderlecht
Opstellingen Sint-Truiden - Anderlecht
De opstellingen van Sint-Truiden en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.