Nabeschouwing Sint-Truiden - Club Brugge (1-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sint-Truiden het zaterdag 7 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Club Brugge (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Y. Boli, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Balanta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette F. Ricca zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor Club Brugge dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Club Brugge 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van S. Colombatto Sint-Truiden 1-0
24' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
44' Doelpunt Club Brugge Doelpunt E. Balanta met assist van C. Mata Club Brugge 1-1
53' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Colombatto Sint-Truiden
54' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
64' Wissel Club Brugge Wissel C. de Ketelaere voor D. Okereke Club Brugge
70' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor F. Ricca Club Brugge
74' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Balanta Club Brugge
78' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Mata Club Brugge
81' Wissel Club Brugge Wissel P. Tau voor S. Schrijvers Club Brugge
84' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor S. Colombatto Sint-Truiden
85' Doelpunt Club Brugge Doelpunt F. Ricca met assist van R. Vormer Club Brugge 1-2
89' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
89' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor C. Durkin Sint-Truiden
89' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor K. Diatta Club Brugge
89' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Goncalves Sousa voor P. Garcia Tena Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Club Brugge
Opstellingen Sint-Truiden - Club Brugge
De opstellingen van Sint-Truiden en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.