Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 24 februari 2019 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zondag 24 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sint-Truiden kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Y. Boli. Sint-Truiden vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Boli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Sporting Charleroi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via V. Osimhen.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Sint-Truiden vergroot nadat Y. Boli de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Goals
3
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
94
123
Gevaarlijke aanvallen
74
97
Overtredingen
7
18
Buitenspel
4
6
Corners
4
8
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - Sporting Charleroi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van D. Kamada Sint-Truiden 1-0
27' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Dessoleil Sporting Charleroi
31' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van E. Acolatse Sint-Truiden 2-0
37' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 2-1
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor M. Bruno Sporting Charleroi
60' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
69' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli Sint-Truiden 3-1
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor C. Diandy Sporting Charleroi
76' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Bruyn voor D. Kamada Sint-Truiden
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
90' Wissel Sint-Truiden Wissel Jorge Teixeira voor J. Botaka Sint-Truiden
93' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Sylla voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Sporting Charleroi
Opstellingen Sint-Truiden - Sporting Charleroi
De opstellingen van Sint-Truiden en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Marc Brys
Formatie 4-2-3-1
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
69 Rémy Riou K
17 Stergos Marinos V
8 Francisco Javier Martos Espigares V
7 David Henen M
22 Gaëtan Hendrickx M
9 Adama Niane A
10 Jérémy Perbet A
70 Younes Delfi A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi

Sint-Truiden en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 7 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Sint-Truiden. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 2
Winst Sporting Charleroi 7
Gelijkspel 10
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 5e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Sporting Charleroi Opstelling Sint-Truiden Opstelling Sporting Charleroi Live Sint-Truiden - Sporting Charleroi Live Sint-Truiden - Sporting Charleroi kijken Sint-Truiden - Sporting Charleroi kijken Live Sint-Truiden - Sporting Charleroi stream Sint-Truiden - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Sporting Charleroi Uitslag Sint-Truiden - Sporting Charleroi Statistieken Sint-Truiden - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2018/2019 Sint-Truiden - Sporting Charleroi wedden Sint-Truiden - Sporting Charleroi gokken Sint-Truiden - Sporting Charleroi Unibet