Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zaterdag 8 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Sint-Truiden en Standard Luik geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door D. Kamada, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Standard Liège kwam na 59 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Oularé, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Standard Luik
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
8
8
Aanvallen
104
110
Gevaarlijke aanvallen
77
103
Overtredingen
15
15
Buitenspel
2
2
Corners
3
13
Wissels
2
1
LIVE Sint-Truiden - Standard Luik 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van Pol García Sint-Truiden 1-0
59' Doelpunt Standard Liège Doelpunt O. Oularé met assist van C. Fai Standard Liège 1-1
62' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
69' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Pol García Sint-Truiden
73' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
80' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
81' Wissel Standard Liège Wissel R. Marin voor G. Cimirot Standard Liège
83' Wissel Sint-Truiden Wissel S. De Petter voor A. De Sart Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor Y. Boli Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Standard Luik
Opstellingen Sint-Truiden - Standard Luik
De opstellingen van Sint-Truiden en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
20 Samy Mmaee A Nwambeben V
33 Wataru Endo V
6 Steven De Petter M
19 Cristian Ceballos Prieto M
77 Mohamed Buya Turay A
29 Elton Acolatse A
77 A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik

Sint-Truiden en Standard Luik treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 19 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sint-Truiden als Standard Luik wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 6
Winst Standard Luik 6
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 5e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Standard Luik Opstelling Sint-Truiden Opstelling Standard Luik Live Sint-Truiden - Standard Luik Live Sint-Truiden - Standard Luik kijken Sint-Truiden - Standard Luik kijken Live Sint-Truiden - Standard Luik stream Sint-Truiden - Standard Luik Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Standard Luik Uitslag Sint-Truiden - Standard Luik Statistieken Sint-Truiden - Standard Luik Jupiler Pro League 2018/2019 Sint-Truiden - Standard Luik wedden Sint-Truiden - Standard Luik gokken Sint-Truiden - Standard Luik Unibet