Nabeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sint-Truiden het zondag 4 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door T. Bongonda, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Kamada, die daarmee de stand op 1-1 zette. E. Acolatse dacht na 70 minuten te scoren voor Sint-Truiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 76e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder, nadat H. Harbaoui een tweede gele kaart kreeg. In de 77e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder, nadat M. Soisalo een tweede gele kaart kreeg. In de 85e minuut nam Sint-Truiden de leiding na een doelpunt van E. Acolatse.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Sint-Truiden dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Zulte-Waregem
Goals
2
1
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
12
5
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
121
85
Gevaarlijke aanvallen
96
72
Overtredingen
6
15
Buitenspel
5
4
Corners
1
6
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - Zulte-Waregem 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van N. De Pauw Zulte-Waregem 0-1
38' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
45' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
46' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. De Sart W. Endo Sint-Truiden
61' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van A. De Sart Sint-Truiden 1-1
70' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt E. Acolatse met assist van Y. Boli Sint-Truiden
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Faik voor N. De Pauw Zulte-Waregem
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. De Norre voor Zulte-Waregem
76' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
77' Tweede gele kaart Zulte-Waregem Tweede gele kaart voor M. Soisalo M. Sylla Zulte-Waregem
81' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Buya Turay voor C. De Norre Sint-Truiden
85' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt E. Acolatse met assist van M. Buya Turay Sint-Truiden 2-1
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor T. Bongonda Zulte-Waregem
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor K. Steppe Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Zulte-Waregem
Opstellingen Sint-Truiden - Zulte-Waregem
De opstellingen van Sint-Truiden en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Marc Brys
Formatie 4-2-3-1
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
23 Marco Bürki V
26 Bryan Verboom V
8 Hicham Faik M
7 Thomas Buffel A
12 Chris Vianney Bedia A
17 Mikael Soisalo A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem

Sint-Truiden en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sint-Truiden. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 6
Winst Zulte-Waregem 11
Gelijkspel 3
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 8e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Zulte-Waregem Opstelling Sint-Truiden Opstelling Zulte-Waregem Live Sint-Truiden - Zulte-Waregem Live Sint-Truiden - Zulte-Waregem kijken Sint-Truiden - Zulte-Waregem kijken Live Sint-Truiden - Zulte-Waregem stream Sint-Truiden - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Zulte-Waregem Uitslag Sint-Truiden - Zulte-Waregem Statistieken Sint-Truiden - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2018/2019 Sint-Truiden - Zulte-Waregem wedden Sint-Truiden - Zulte-Waregem gokken Sint-Truiden - Zulte-Waregem Unibet