Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (0-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Standard Luik het zondag 4 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Antwerp (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. L. Refaelov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antwerp vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Antwerp opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het D. Lamkel Ze die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Antwerp.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Antwerp.

LIVE Standard Luik - Antwerp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Antwerp Wissel Buta voor D. Opare Antwerp
21' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
31' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Juklerød Antwerp
45' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Fai Standard Liège
47' Penalty Antwerp Penalty L. Refaelov Antwerp 0-1
62' Wissel Standard Liège Wissel M. Djenepo voor V. Luchkevych Standard Liège
75' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor A. Baby Antwerp
78' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor L. Refaelov Antwerp
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bolingi Antwerp
79' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor C. Luyindama Standard Liège
81' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor L. Refaelov Antwerp
85' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor C. Fai Standard Liège
92' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Lamkel Ze Antwerp 0-2
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Antwerp
Opstellingen Standard Luik - Antwerp
De opstellingen van Standard Luik en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Antwerp

Standard Luik en Antwerp treffen elkaar in de 14e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Standard Luik en Antwerp eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Standard Luik 0
Winst Antwerp 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 6e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.