Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (1-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het zondag 4 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Anderlecht (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. L. Dimata maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anderlecht vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 73e minuut kreeg A. Milić van Anderlecht voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Anderlecht de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Anderlecht via een goal van A. Trebel in de 83e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 90e minuut moest Waasland-Beveren verder met een man minder, nadat M. Caufriez een tweede gele kaart kreeg. In de 92e werkte B. Sanneh de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Anderlecht dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Anderlecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Anderlecht Penalty L. Dimata Anderlecht 0-1
23' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
31' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Ampomah Waasland-Beveren
33' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Saelemaekers Anderlecht
34' Wissel Anderlecht Wissel A. Lokonga voor S. Kums Anderlecht
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor N. Ampomah Waasland-Beveren
54' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor E. Makarenko Anderlecht
55' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
59' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor B. Djihad Waasland-Beveren
64' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Milić Anderlecht
70' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor L. Verstraete Waasland-Beveren
73' Tweede gele kaart Anderlecht Tweede gele kaart voor A. Milić Anderlecht
76' Wissel Anderlecht Wissel D. Appiah voor Z. Bakkali Anderlecht
78' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor F. Vanzo Waasland-Beveren
78' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Forte voor J. Schryvers Waasland-Beveren
81' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
83' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Trebel met assist van L. Dimata Anderlecht 0-2
86' Wissel Anderlecht Wissel K. Saief voor L. Dimata Anderlecht
90' Tweede gele kaart Waasland-Beveren Tweede gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
92' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt B. Sanneh Waasland-Beveren 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Anderlecht
Opstellingen Waasland-Beveren - Anderlecht
De opstellingen van Waasland-Beveren en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.