Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (2-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sint-Truiden (2-2)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door N. Ampomah, waarmee Waasland-Beveren met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Endo, die daarmee de stand op 1-1 zette. T. Tomiyasu dacht na 60 minuten te scoren voor Sint-Truiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 77e minuut was het Sint-Truiden dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. De Sart. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Jubitana van Waasland-Beveren de 2-2 maakte in de 79e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Waasland-Beveren - Sint-Truiden 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Van Damme Waasland-Beveren
9' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt N. Ampomah Waasland-Beveren 1-0
32' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt W. Endo Sint-Truiden 1-1
35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Endo Sint-Truiden
60' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt T. Tomiyasu Sint-Truiden
61' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor J. Van Damme Waasland-Beveren
63' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Boljević Waasland-Beveren
66' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse A. De Bruyn Sint-Truiden
67' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor M. Buya Turay Sint-Truiden
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. NDao F. Forte Waasland-Beveren
71' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Waasland-Beveren
74' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Boli voor M. Buya Turay Sint-Truiden
77' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart Sint-Truiden 1-2
79' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Jubitana met assist van N. Ampomah Waasland-Beveren 2-2
84' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor N. Ampomah Waasland-Beveren
84' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Nazon voor Cristian Ceballos Sint-Truiden
93' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sint-Truiden
Opstellingen Waasland-Beveren - Sint-Truiden
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.