Nabeschouwing Waasland-Beveren - Zulte-Waregem (1-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 2 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Zulte-Waregem (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door H. Bjordal, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Koita, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette C. Larin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wim Smet, waardoor Zulte-Waregem dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Wissel Waasland-Beveren Wissel X. Emmers voor Y. Kobayashi Waasland-Beveren
17' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
19' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor G. Mensah Zulte-Waregem
38' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Bjordal Zulte-Waregem 0-1
43' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
50' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
53' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor F. Durmishaj Waasland-Beveren
65' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Baudry voor A. Sissako Zulte-Waregem
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Burki voor L. Zarandia Zulte-Waregem
76' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor D. Jubitana Waasland-Beveren
79' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Koita met assist van D. Foulon Waasland-Beveren 1-1
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor H. Bjordal Zulte-Waregem
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Larin met assist van D. de Fauw Zulte-Waregem 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Zulte-Waregem
Opstellingen Waasland-Beveren - Zulte-Waregem
De opstellingen van Waasland-Beveren en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 5-2-3 opstelling.