Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (3-3) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (3-3)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Genk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. H. Harbaoui maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zulte-Waregem vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Genk kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Malinovskiy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette J. Ito zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Genk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Genk vergroot nadat L. Trossard de 1-3 wist te scoren. In de 72e minuut kwam Zulte-Waregem weer dichterbij, nadat S. Walsh de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Zulte-Waregem. Het was H. Harbaoui die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Zulte-Waregem - Genk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 1-0
19' Doelpunt Genk Doelpunt R. Malinovskiy met assist van J. Ito Genk 1-1
39' Doelpunt Genk Doelpunt J. Ito met assist van J. Mæhle Genk 1-2
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor N. De Pauw Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor M. Bürki Zulte-Waregem
59' Wissel Genk Wissel S. Berge voor J. Piotrowski Genk
61' Doelpunt Genk Doelpunt L. Trossard met assist van M. Samatta Genk 1-3
71' Wissel Genk Wissel D. NDongala voor J. Ito Genk
72' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Walsh met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem 2-3
78' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
83' Wissel Zulte-Waregem Wissel Idrissa Sylla voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
84' Wissel Genk Wissel M. Ingvartsen voor R. Malinovskiy Genk
91' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Dewaest Genk
91' Gele kaart Genk Gele kaart voor D. NDongala Genk
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui Zulte-Waregem 3-3
95' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Genk
Opstellingen Zulte-Waregem - Genk
De opstellingen van Zulte-Waregem en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.