Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (2-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 26 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zaterdag 26 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Regenboogstadion in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door I. Seck, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Zulte-Waregem opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het G. Bruno die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Zulte-Waregem.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - KV Oostende
Goals
2
0
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
127
119
Gevaarlijke aanvallen
51
59
Corners
4
2
Wissels
4
3
LIVE Zulte-Waregem - KV Oostende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Wissel Zulte-Waregem Wissel E. Pletinckx voor M. Baudry Zulte-Waregem
61' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Oberlin voor L. Zarandia Zulte-Waregem
73' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor A. Hjulsager KV Oostende
77' Wissel KV Oostende Wissel R. Vargas voor J. Bataille KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel N. Rajsel voor F. Sakala KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
80' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt I. Seck Zulte-Waregem 1-0
87' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno met assist van O. Govea Zulte-Waregem 2-0
89' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjordal voor G. Bruno Zulte-Waregem
Opstellingen Zulte-Waregem - KV Oostende
De opstellingen van Zulte-Waregem en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Francky Dury
Formatie 4-3-3
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende

Zulte-Waregem en KV Oostende treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en KV Oostende elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 0
Winst KV Oostende 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 6e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zulte-Waregem - KV Oostende Opstelling Zulte-Waregem Opstelling KV Oostende Live Zulte-Waregem - KV Oostende Live Zulte-Waregem - KV Oostende kijken Zulte-Waregem - KV Oostende kijken Live Zulte-Waregem - KV Oostende stream Zulte-Waregem - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende Uitslag Zulte-Waregem - KV Oostende Statistieken Zulte-Waregem - KV Oostende Jupiler Pro League 2019/2020 Zulte-Waregem - KV Oostende wedden Zulte-Waregem - KV Oostende gokken Zulte-Waregem - KV Oostende Unibet