Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren (2-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 10 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door N. De Pauw, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Zulte-Waregem opnieuw te scoren. In de 95e minuut was het N. De Pauw die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Zulte-Waregem.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - Lokeren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. De Ridder Lokeren
47' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
54' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Mirić Lokeren
57' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Buffel voor U. Nissilä Zulte-Waregem
63' Wissel Lokeren Wissel O. Ben Harush voor J. Rassoul Lokeren
72' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. De fauw Zulte-Waregem
75' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor G. Hupperts Lokeren
79' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. Ben Harush Lokeren
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor C. Bedia Zulte-Waregem
86' Wissel Lokeren Wissel Bambo Diaby voor J. Filipović Lokeren
87' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw met assist van M. Baudry Zulte-Waregem 1-0
92' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Bambo Diaby Lokeren
93' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
95' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Lokeren
Opstellingen Zulte-Waregem - Lokeren
De opstellingen van Zulte-Waregem en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokeren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Lokeren

Zulte-Waregem en Lokeren treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 16 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 10
Winst Lokeren 6
Gelijkspel 16
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 16e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 14e plaats.