Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sporting Charleroi (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zondag 23 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sporting Charleroi (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door H. Harbaoui, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Harbaoui op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Sporting Charleroi de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Benavente.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Zulte-Waregem vergroot nadat E. Demir de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - Sporting Charleroi 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem 1-0
34' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
36' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui Zulte-Waregem 2-0
42' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 2-1
49' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt E. Demir Zulte-Waregem 3-1
54' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor D. Henen Sporting Charleroi
63' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor C. Diandy Sporting Charleroi
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor M. Bruno Sporting Charleroi
84' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor N. De Pauw Zulte-Waregem
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Sporting Charleroi
Opstellingen Zulte-Waregem - Sporting Charleroi
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sporting Charleroi

Zulte-Waregem en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 14 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 6
Winst Sporting Charleroi 14
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 8e plaats.