Nabeschouwing Anderlecht - Beerschot-Wilrijk (4-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Anderlecht het zondag 24 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Beerschot-Wilrijk (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 4-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. S. Gomez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anderlecht vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van L. Shankland zorgde ervoor dat Anderlecht op 2-0 kwam te staan in de 54e minuut. In de 56e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Shankland.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat C. Kouame de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat M. Ashimeru namens Anderlecht de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 81e minuut en kwam op naam te staan van Beerschot-Wilrijk speler J. Dom, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christof Dierick en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Anderlecht.

LIVE Anderlecht - Beerschot-Wilrijk 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Penalty Anderlecht Penalty S. Gomez Anderlecht 1-0
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Soumare voor L. Krekovic Beerschot-Wilrijk
47' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
47' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor T. Harwood-Bellis Anderlecht
51' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
54' Eigen doelpunt Anderlecht Eigen doelpunt L. Shankland Anderlecht 2-0
56' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt L. Shankland met assist van R. Vaca Beerschot-Wilrijk 2-1
60' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Ait El Hadj Anderlecht
61' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Holzhauser voor I. Coulibaly Beerschot-Wilrijk
69' Doelpunt Anderlecht Doelpunt C. Kouame met assist van K. Olsson Anderlecht 3-1
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Dom voor I. Soumare Beerschot-Wilrijk
72' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Olsson Anderlecht
74' Wissel Anderlecht Wissel J. Zirkzee voor B. Raman Anderlecht
75' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor A. Ait El Hadj Anderlecht
75' Wissel Anderlecht Wissel M. Ashimeru voor K. Olsson Anderlecht
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Ashimeru met assist van J. Zirkzee Anderlecht 4-1
81' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Dom met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 4-2
82' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor M. Caicedo Beerschot-Wilrijk
84' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk
90' Wissel Anderlecht Wissel L. Magallan voor C. Kouame Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Anderlecht - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van Anderlecht en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.