Nabeschouwing Anderlecht - Union Saint-Gilloise (1-3) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 25 juli 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Anderlecht het zondag 25 juli 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Union Saint-Gilloise (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-3 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Anderlecht kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Verschaeren, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette D. Undav zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Union Saint-Gilloise de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Union Saint-Gilloise vergroot nadat J. Lazare Amani de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Anderlecht - Union Saint-Gilloise 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van L. Lapoussin Union Saint-Gilloise 0-1
47' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Verschaeren met assist van S. Gomez Anderlecht 1-1
46' Wissel Anderlecht Wissel M. Murillo voor K. Sardella Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel K. Olsson voor M. Ashimeru Anderlecht
50' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor G. Francois Union Saint-Gilloise
52' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
62' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 1-2
63' Wissel Anderlecht Wissel L. Refaelov voor B. Raman Anderlecht
63' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor Y. Verschaeren Anderlecht
64' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel B. Nieuwkoop voor G. Francois Union Saint-Gilloise
65' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Lazare Amani voor S. Lynen Union Saint-Gilloise
66' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor W. Hoedt Anderlecht
73' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt J. Lazare Amani met assist van J. Bager Union Saint-Gilloise 1-3
75' Wissel Anderlecht Wissel M. Bundu voor I. Thelin Anderlecht
77' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor D. Undav Union Saint-Gilloise
80' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor F. Avenatti Union Saint-Gilloise
91' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Marcq voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
94' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Murillo Anderlecht
95' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Amuzu Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Anderlecht - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Anderlecht en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.