Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (2-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 14 augustus 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het zaterdag 14 augustus 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door B. Lambert, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Balongo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette J. Heris zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor AS Eupen dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Sint-Truiden
Goals
2
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
73
123
Gevaarlijke aanvallen
32
49
Corners
5
8
Wissels
4
4
LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt AS Eupen Doelpunt B. Lambert met assist van S. Peeters AS Eupen 1-0
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. Lambert AS Eupen
53' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Bruls Sint-Truiden
58' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor B. Lambert AS Eupen
60' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor K. Matsubara Sint-Truiden
61' Wissel Sint-Truiden Wissel L. Cacace voor M. Caufriez Sint-Truiden
63' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Peeters AS Eupen
64' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. Ndri AS Eupen
65' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt N. Balongo Sint-Truiden 1-1
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Kayembe AS Eupen
72' Wissel AS Eupen Wissel I. Nuhu voor S. Prevljak AS Eupen
73' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Lavalee Sint-Truiden
74' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Heris AS Eupen 2-1
86' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor J. Ngoy AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel M. Kone voor K. Ndri AS Eupen
87' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor R. Reitz Sint-Truiden
87' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor D. Hashioka Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sint-Truiden
Opstellingen AS Eupen - Sint-Truiden
De opstellingen van AS Eupen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
29 Isaac Nuhu
30 Robin Himmelmann K
70 Pierre Rames Akono M
13 Sibiry Keita M
14 Jérôme Deom M
17 Carlos Apna Embalo A
77 Mamadou Koné A
Formatie 3-4-1-2
Coach Bernd Hollerbach
Voorbeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden

AS Eupen en Sint-Truiden treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 5 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor AS Eupen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 3
Winst Sint-Truiden 5
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 5e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AS Eupen - Sint-Truiden Opstelling AS Eupen Opstelling Sint-Truiden Live AS Eupen - Sint-Truiden Live AS Eupen - Sint-Truiden kijken AS Eupen - Sint-Truiden kijken Live AS Eupen - Sint-Truiden stream AS Eupen - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden Uitslag AS Eupen - Sint-Truiden Statistieken AS Eupen - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2021/2022 AS Eupen - Sint-Truiden wedden AS Eupen - Sint-Truiden gokken AS Eupen - Sint-Truiden Unibet