In de Jupiler Pro League neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 5 december 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Beerschot-Wilrijk Gelijk Winst Antwerp
2.88x inzet 3.65x inzet 2.33x inzet
LIVE Beerschot-Wilrijk - Antwerp 0-0

Vanaf zondag 5 december 2021 om 13:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Antwerp volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 2 uur, 37 minuten en 29 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Antwerp
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Antwerp

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp

Beerschot-Wilrijk en Antwerp treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lothar D'hondt en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 2 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Antwerp 2
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 18e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Antwerp Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Antwerp Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp kijken Beerschot-Wilrijk - Antwerp kijken Live Beerschot-Wilrijk - Antwerp stream Beerschot-Wilrijk - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Antwerp Uitslag Beerschot-Wilrijk - Antwerp Statistieken Beerschot-Wilrijk - Antwerp Jupiler Pro League 2021/2022 Beerschot-Wilrijk - Antwerp wedden Beerschot-Wilrijk - Antwerp gokken Beerschot-Wilrijk - Antwerp Unibet