Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Kortrijk (2-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 13 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Kortrijk (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Moreno, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Avenatti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette I. Sebaoui zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesli De Cremer, waardoor Beerschot-Wilrijk dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Beerschot-Wilrijk - Kortrijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Kortrijk Doelpunt M. Moreno met assist van D. Mbayo Kortrijk 0-1
20' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor F. Avenatti Beerschot-Wilrijk
28' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Rigo Beerschot-Wilrijk
30' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt F. Avenatti met assist van T. De Smet Beerschot-Wilrijk 1-1
42' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt I. Sebaoui met assist van L. Shankland Beerschot-Wilrijk 2-1
43' Wissel Kortrijk Wissel A. Benchaib voor M. Moreno Kortrijk
58' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor D. Mbayo Kortrijk
68' Wissel Kortrijk Wissel B. Messaoudi voor A. Palaversa Kortrijk
68' Wissel Kortrijk Wissel D. Henen voor D. Mbayo Kortrijk
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel L. Krekovic voor I. Sebaoui Beerschot-Wilrijk
75' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor T. Sainsbury Kortrijk
83' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. Vandendriessche Kortrijk
84' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel P. Walicki voor R. Vaca Beerschot-Wilrijk
95' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Lejoly voor W. Biebauw Beerschot-Wilrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Kortrijk
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Kortrijk
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.