Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven (3-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 22 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - OH Leuven (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Beerschot-Wilrijk en OH Leuven is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 3-1 overwinning voor Beerschot-Wilrijk. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Schrijvers, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Beerschot-Wilrijk kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Lemos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 38e minuut zette J. Dom zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Beerschot-Wilrijk de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Beerschot-Wilrijk vergroot nadat J. Van den Bergh de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Beerschot-Wilrijk.

LIVE Beerschot-Wilrijk - OH Leuven 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Schrijvers met assist van M. Keita OH Leuven 0-1
24' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt M. Lemos Beerschot-Wilrijk 1-1
38' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Dom met assist van P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 2-1
44' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor S. Schrijvers OH Leuven
52' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor F. Avenatti Beerschot-Wilrijk
70' Wissel OH Leuven Wissel A. De Sart voor M. Keita OH Leuven
70' Wissel OH Leuven Wissel K. Rezaei voor A. Allemeersch OH Leuven
71' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel R. Holzhauser voor R. Vaca Beerschot-Wilrijk
75' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor M. Maertens OH Leuven
81' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Van den Bergh voor F. Avenatti Beerschot-Wilrijk
82' Wissel OH Leuven Wissel J. Gilis voor M. Al-Tamari OH Leuven
82' Wissel OH Leuven Wissel L. Shengelia voor M. Maertens OH Leuven
89' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Noubissi voor M. Suzuki Beerschot-Wilrijk
90' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh met assist van R. Holzhauser Beerschot-Wilrijk 3-1
92' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor C. De Norre OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - OH Leuven
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - OH Leuven
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en OH Leuven zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en OH Leuven zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.