In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het zondag 25 juli 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (2-2)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Club Brugge en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. B. Dost maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Club Brugge vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. AS Eupen kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Kayembe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette J. Ngoy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Club Brugge nadat C. de Ketelaere in de 103e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - AS Eupen
Goals
2
2
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
3
7
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
12
4
Aanvallen
125
95
Gevaarlijke aanvallen
123
51
Corners
10
3
Wissels
2
4
LIVE Club Brugge - AS Eupen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Heris AS Eupen
40' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
55' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Agbadou AS Eupen
56' Penalty Club Brugge Penalty B. Dost Club Brugge 1-0
57' Wissel AS Eupen Wissel B. Lambert voor J. Heris AS Eupen
60' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Kayembe AS Eupen 1-1
68' Wissel AS Eupen Wissel I. Nuhu voor K. Ndri AS Eupen
71' Wissel Club Brugge Wissel D. Perez voor D. Okereke Club Brugge
74' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor R. Vormer Club Brugge
77' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Ngoy met assist van B. Lambert AS Eupen 1-2
80' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor S. Prevljak AS Eupen
80' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor J. Ngoy AS Eupen
85' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
85' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Lang Club Brugge
86' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor D. Perez Club Brugge
93' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Nuhu AS Eupen
94' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Cools AS Eupen
95' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Deom AS Eupen
103' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere met assist van N. Lang Club Brugge 2-2
104' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Prevljak AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - AS Eupen
Opstellingen Club Brugge - AS Eupen
De opstellingen van Club Brugge en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Stefan Krämer
Voorbeschouwing Club Brugge - AS Eupen

Club Brugge en AS Eupen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 9
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 3
Totaal 12

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Club Brugge - AS Eupen Opstelling Club Brugge Opstelling AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen kijken Club Brugge - AS Eupen kijken Live Club Brugge - AS Eupen stream Club Brugge - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen Uitslag Club Brugge - AS Eupen Statistieken Club Brugge - AS Eupen Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - AS Eupen wedden Club Brugge - AS Eupen gokken Club Brugge - AS Eupen Unibet