Nabeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge (1-1) || Jupiler Pro League

Vrijdag 6 augustus 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het vrijdag 6 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Club Brugge en Cercle Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Vormer, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Cercle Brugge het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk W. Rubio die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Cercle Brugge
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
128
114
Gevaarlijke aanvallen
78
51
Corners
7
0
Wissels
3
5
LIVE Club Brugge - Cercle Brugge 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor C. Vanhoutte Cercle Brugge
20' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Lopes Cercle Brugge
22' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor E. Utkus Cercle Brugge
27' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Corryn voor J. Daland Cercle Brugge
35' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van N. Lang Club Brugge 1-0
47' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Clinton Mata Club Brugge
48' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Sobol Afgekeurd doelpunt vanwege hands E. Sobol Club Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Vitinho voor R. Decostere Cercle Brugge
61' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor O. Deman Cercle Brugge
63' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor D. Hotic Cercle Brugge
63' Wissel Cercle Brugge Wissel W. Rubio voor A. Denkey Cercle Brugge
66' Wissel Club Brugge Wissel H. Vanaken voor R. Vormer Club Brugge
80' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Sampers voor O. Deman Cercle Brugge
82' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor N. Lang Club Brugge
88' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor E. Balanta Club Brugge
91' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt W. Rubio Cercle Brugge 1-1
94' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor N. Mbamba Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Cercle Brugge
Opstellingen Club Brugge - Cercle Brugge
De opstellingen van Club Brugge en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Philippe Clement
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Voorbeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge

Club Brugge en Cercle Brugge treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Cercle Brugge slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 19
Winst Cercle Brugge 4
Gelijkspel 3
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - Cercle Brugge Opstelling Club Brugge Opstelling Cercle Brugge Live Club Brugge - Cercle Brugge Live Club Brugge - Cercle Brugge kijken Club Brugge - Cercle Brugge kijken Live Club Brugge - Cercle Brugge stream Club Brugge - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Cercle Brugge Uitslag Club Brugge - Cercle Brugge Statistieken Club Brugge - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - Cercle Brugge wedden Club Brugge - Cercle Brugge gokken Club Brugge - Cercle Brugge Unibet