Nabeschouwing Club Brugge - Kortrijk (2-0) || Jupiler Pro League

Vrijdag 15 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het vrijdag 15 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Kortrijk (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door R. Vormer, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Vormer op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Kortrijk
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
5
Schoten totaal
19
11
Schoten op doel
4
0
Aanvallen
115
91
Gevaarlijke aanvallen
53
48
Corners
4
1
Wissels
5
3
LIVE Club Brugge - Kortrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor A. Radovanovic Kortrijk
31' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor T. Sainsbury Kortrijk
32' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer Club Brugge 1-0
41' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor G. Dewaele Kortrijk
43' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. de Ketelaere Club Brugge
46' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer met assist van N. Lang Club Brugge 2-0
58' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Moreno Kortrijk
58' Wissel Kortrijk Wissel M. Badammosi voor P. Gueye Kortrijk
58' Wissel Kortrijk Wissel V. Torp voor M. Fixelles Kortrijk
69' Wissel Club Brugge Wissel E. Sobol voor F. Maouassa Club Brugge
70' Wissel Club Brugge Wissel N. Mbamba voor C. de Ketelaere Club Brugge
70' Wissel Club Brugge Wissel B. Dost voor H. Vanaken Club Brugge
71' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor F. Selemanie Kortrijk
79' Wissel Club Brugge Wissel J. Izquierdo voor N. Lang Club Brugge
80' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Sobol Club Brugge
83' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Dost Club Brugge
85' Wissel Kortrijk Wissel D. Mbayo voor M. Moreno Kortrijk
86' Wissel Club Brugge Wissel I. Van der Brempt voor K. Sowah Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Kortrijk
Opstellingen Club Brugge - Kortrijk
De opstellingen van Club Brugge en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Karim Belhocine
Voorbeschouwing Club Brugge - Kortrijk

Club Brugge en Kortrijk treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 19 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 19
Winst Kortrijk 8
Gelijkspel 5
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 4e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - Kortrijk Opstelling Club Brugge Opstelling Kortrijk Live Club Brugge - Kortrijk Live Club Brugge - Kortrijk kijken Club Brugge - Kortrijk kijken Live Club Brugge - Kortrijk stream Club Brugge - Kortrijk Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Kortrijk Uitslag Club Brugge - Kortrijk Statistieken Club Brugge - Kortrijk Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - Kortrijk wedden Club Brugge - Kortrijk gokken Club Brugge - Kortrijk Unibet