Nabeschouwing Club Brugge - Union Saint-Gilloise (0-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Donderdag 27 januari 2022 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Club Brugge het donderdag 27 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Union Saint-Gilloise (0-0)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Club Brugge en Union Saint-Gilloise gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Union Saint-Gilloise kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lawrence Visser niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Union Saint-Gilloise
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
139
102
Gevaarlijke aanvallen
52
79
Passes
651
337
Overtredingen
14
14
Buitenspel
2
2
Corners
4
9
Wissels
3
1
LIVE Club Brugge - Union Saint-Gilloise 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
46' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
46' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Clinton Mata Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor N. Lang Club Brugge
70' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Puertas voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
83' Wissel Club Brugge Wissel K. Sowah voor M. Mitrovic Club Brugge
83' Wissel Club Brugge Wissel M. Rits voor R. Vormer Club Brugge
89' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Puertas Union Saint-Gilloise
90' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Club Brugge - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Club Brugge en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Alfred Schreuder
Formatie 3-5-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Union Saint-Gilloise
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
12 Soulaimane Berradi V
19 Guillaume François V
24 Ilyes Ziani M
10 Marcel Lewis M
23 Cameron Puertas M
25 Damien Marcq M
Voorbeschouwing Club Brugge - Union Saint-Gilloise

Club Brugge en Union Saint-Gilloise treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Union Saint-Gilloise slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 1
Winst Union Saint-Gilloise 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 3e positie staat, terwijl we Union Saint-Gilloise terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Club Brugge - Union Saint-Gilloise Opstelling Club Brugge Opstelling Union Saint-Gilloise Live Club Brugge - Union Saint-Gilloise Live Club Brugge - Union Saint-Gilloise kijken Club Brugge - Union Saint-Gilloise kijken Live Club Brugge - Union Saint-Gilloise stream Club Brugge - Union Saint-Gilloise Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Union Saint-Gilloise Uitslag Club Brugge - Union Saint-Gilloise Statistieken Club Brugge - Union Saint-Gilloise Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - Union Saint-Gilloise wedden Club Brugge - Union Saint-Gilloise gokken Club Brugge - Union Saint-Gilloise Unibet